DS Automobiles partnerem fashion akce WE´RE NEXT v Praze

Módní přehlídka nových fashion talentů z celého světa je zpět!

DS4
  • Značka DS Automobiles, pro kterou je design, umění a avantgardní pojetí automobilové tvorby prioritou, se v duchu těchto hodnot zapojila i do podpory mladých fashion talentů ještě ničím nespoutaných a neohlížejících se na běžné limity a stala se partnerem Módní show WE´RE NEXT.
  • Akce proběhne v nových prostorách technologického centra UMPRUM v Mikulandské ulici v Praze v sobotu 10.září. Součástí akce budou i vozy DS, které oslovují mladou generaci nadšenců designu a avantgardy. Konkrétně přímo na módní show se budou návštěvníci moci seznámit s modely DS 3 CROSSBACK a úplnou novinkou značky hatchbackem DS 4.
  • Tento svátek mladé módy nejen z ČR, ale i Nizozemí, Itálie, Belgie, Rakouska či Slovenska představí 310 jedinečných siluet talentovaných tvůrců.

Již po sedmé představí módní show WE’RE NEXT mladé módní návrháře a studenty designu oděvu z evropských vysokých škol.

Letos se české publikum může těšit na večer plný módního arsenálu v jeho dosavadně největším měřítku. Během tříhodinového catwalku bude možné zhlédnout celkem 40 kolekcí studentů a absolventů z Belgie, Itálie, Nizozemí, Rakouska, Slovenska a České republiky.

Tento módní event se uskuteční už 10.září 2022 od 15:00 v prostorech technologického centra UMPRUM, ulice Mikulandská 5, Praha 1.

Show bude rozdělena do 3 bloků, na které si diváci mohou zakoupit vstupenky samostatně či vcelku včetně afterparty. V prodeji jsou i limitované vstupenky WE’RE NEXT Fanatik, kterými si diváci zajistí nejen nejlepší místa na sezení, ale i jedinečný přístup do zákulisí WRN22 a na afterparty s designéry, která proběhne po skončení 3. bloku. Těla rozvíří setup DJs jako Oliver Torr, Kaa Glo a Radyk.

Lístky jsou k dostání v předprodeji na stránkách goout.net za zvýhodněné ceny nebo přímo na místě. Do 14.8. mohou studenti využít slevu s kartou ISIC a pořídit si vstupenku na stání již za 100 korun.

3 bloky » 40 designérů » 310 siluet » WRN22

Termín: 10. září 2022
Lokalita: Výstavní prostor UMPRUM, Mikulandská 5, 110 00 Nové Město, Praha 1

https://goout.net/cs/were-next-2022/szonant/

facebook: @werenextprague

instagram: @werenextprague

tiktok: @werenextprague

web: www.werenext.eu

Zdroj foto: DS Automobiles, WE´RE NEXT

You may also like...