Prague Marriott Hotel je partnerem nejočekávanější fantasy pohádky tohoto roku: Princezna zakletá v čase II

Tento týden 17. listopadu 2022 vstupuje do českých kin dlouho očekávaný druhý díl úspěšné pohádky Princezna zakletá v čase. Hrdým partnerem této filmové události roku pro všechny milovníky fantasy žánru a pohádek je Prague Marriott Hotel. Skvěle obsazený výpravný snímek, ve kterém se kromě oblíbených hrdinů z prvního dílu, tedy Marka Lambory, Elišky Křenkové, Natalie Germani, Martina Písaříka nebo Jana Révaie, objevuje nově třeba i Vojta Kotek, Ján Jackuliak a vítězka Superstar Tereza Mašková, nabízí napínavou zábavu pro celou rodinu.

Na slavnostní premiéře ve Slovanském domě byla pro návštěvníky připravena ochutnávka domácích sušenek a brownies z restaurace The Artisan, která se nachází v přízemí hotelu Marriott. Ten také uspořádal exkluzivní afterpatry pro hvězdy a tvůrce filmu a VIP hosty, kde na ně čekal bohatý raut připravený pod taktovkou šéfkuchaře Davida Rejhona a nabídce nápojů vévodil tematický „pohádkový“ koktejl namíchaný barmany restaurace The Artisan speciálně pro tento večer.

Partnerství s filmem Princezna zakletá v čase II je pro nás skvělá příležitost podpořit tento jedinečný projekt, na kterém s obrovským nasazením pracovala celá řada talentovaných lidí, a tím i českou kulturní scénu, což je náš dlouhodobý závazek“, uvedl Štěpán Malý, obchodní a marketingový ředitel pražského hotelu Marriott. „Bylo nám velkým potěšením přivítat u nás tvůrce a hlavní protagonisty filmu a vzhledem k tomu, že nejdéle u nás byla ubytována představitelka princezny Natalia Germani, tak jsme se rozhodli přejmenovat její pokoj v období premiéry filmu na Princeznino apartmá. Pobyt v něm bude možné vyhrát v několika soutěžích a výherci si tak budou moci užít stejný komfort jako filmová princezna.“

Prague Marriott Hotel

Prague Marriott Hotel se nachází v centru hlavního města v docházkové vzdálenosti od nejznámějších historických památek a oblíbených nákupních center. Nově zrekonstruovaný hotel nabízí moderně zařízené, prostorné pokoje a luxusní apartmá. Součástí rekonstrukce je také nový koncept restaurace The Artisan s otevřenou kuchyní, která se zaměřuje na moderní české pokrmy ze sezónních produktů od lokálních farmářů. Opravdovým kulinářským zážitkem jsou brunche pro celou rodinu. V rámci hotelu jsou k dispozici i moderní konferenční prostory, fitness či garáž pro 400 aut. Prague Marriott hotel partnersky podporuje celou řadu významných kulturních a sportovních akcí v ČR.

Princezna zakletá v čase II

Děj druhé série této úspěšné pohádky přestaví v hlavní roli mladou alchymistku Amélii – Elišku Křenkovou, která získává zakázanou kouzelnou moc a dokáže tak částečně ovlivňovat tok času. Zneužívání nových schopností ji však rozštěpí v čase a Amélie ze současnosti se tak setkává s Amélií z minulosti, která ji od té chvíle provází na každém kroku. Z dávno zapomenutých temnot času navíc povstává nová hrozba, alchymista nazývaný Pán run (Ján Jackuliak), který touží získat vládu nad veškerou magií v Oberonu. Aby se mu to podařilo, musí Amélii připravit o vládu nad časem. Amélie se spolu se svými nerozlučnými přáteli princeznou Ellenou (Natalia Germani) a princem Janem z Calderonu (Marek Lambora) vydává do kouzelného města jménem Ayra, kde sídlí Společenstvo alchymistů, které se zapřísáhlo magii ochránit. Po jeho boku se Amélie musí postavit nejen dosud nejmocnějšímu protivníkovi, ale také svojí vlastní touze po zakázané moci. O režii a scénář tohoto filmu se postaral talentovaný Petr Kubík, na scénáři se podílel Lukáš Daniel Pařík, který rovněž složil hudbu k filmu, a rovněž hlavní producent pohádky Viktor Krištof.

Hlavní role sehráli Eliška Křenková, Natalia Germani, Marek Lambora, Simona Zmrzlá, Vojtěch Kotek, Jan Révai, Martin Písařík, Jakub Ouvín a Veronika Freimanová.

Diváci se na tento napínavý příběh plný magie mohou těšit od 17. listopadu, kdy pohádka oficiálně vstupuje do českých kin.

Zdroj foto a video: Prague Marriott Hotel, Bohemia Motion Pictures

You may also like...