CARTOON NETWORK – tipy na duben 2023

Duben s sebou na Cartoon Network přinese premiérové díly seriálu Craig od potoka, ve kterých budete moci s touto partičkou kamarádů prožít další nezapomenutelné příběhy.Těšit se můžete také na na nové díly seriálu Pan Magoo.

Craig od potoka

Premiéra nových dílů seriálu v pondělí 17. dubna

Craig bude se svými dvěma nejlepšími přáteli Kelsey a JPm i v nových epizodách objevovat neprozkoumané části předměstské divočiny, která se rozléhá kolem místního potoka. V této dětské utopii různé dětské kmeny vládnou pevnostem a cyklo rampám a vytvářejí osobitou dětské společenství. Zavítejte s neposednými kamarády třeba na ostrov žalobníčků, nebo se vydejte na vůbec první prohlídku Slizáčí sliz-továrny. Nebo Vás zajímá, co se stane, když chce Craig držet krok s nejnovějšími módními trendy?

To vše a mnohem více se uvidíte v nových dílech seriálu!

Od pondělí do pátku v 15:25

Pan Magoo

Seriál můžete sledovat od pondělí 3. dubna

Pan Magoo je aktivní důchodce, který svého postavení plně využívá. Je nesmírně zvědavý, má bystrou mysl a je… téměř slepý jako netopýr! Jeho „oční nedostatek“ spojený s neotřesitelným sebevědomím znamená, že Magoo nikdy není tam, kde si myslí, že je, a nikdy nedělá to, co si myslí, že dělá. V doprovodu svého věrného pana Kocoura, což je pes, o kterém si myslí, že je kočka, se Magoo nikdy nenudí.

Chodí do muzea, na romantické schůzky, hraje golf, jezdí na motokárách nebo odpočívá na zahradě při tradičním nedělním grilování s Weasel, rozkošnou sousedkou lasičkou. „Rozkošná” je ovšem jen na pohled! Pod maskou ideálního kamarádství a sousedské pohody se totiž skrývá poskok nejhoršího superpadoucha, jakého kdy svět poznal: Fizze, domácího křečka obdařeného inteligencí stejně vzácnou a vytříbenou a zároveň zlou až do morku kostí.

Magoo se například vydá na archeologické vykopávky a dostane se do bankovního trezoru, ve kterém je Fizzův osobní deník. Myslí si, že učinil významný historický objev, a nemůže se dočkat, až o něm řekne celému světu.

Od pondělí do pátku v 16:15

CARTOONITO se představuje jako samostatný kanál v celém regionu EMEA

CARTOONITO, globální značka pro předškolní děti spadající pod Warner Bros. Discovery, nahrazuje kanál Boomerang a nejmenším divákům a jejich rodičům bude přinášet pořady s oblíbenými postavičkami jako samostatně vysílaný kanál.

Rebranding stanice je součástí globální strategie společnosti Warner Bros. Discovery, která spočívá ve sjednocení pojmenování kanálů z hlediska pořadů, které jsou na nich k dispozici.

Televizní kanál je určen dětem ve věku 2-6 let a jejich rodičů a nabídne jim společné chvíle strávené sledováním kreslených filmů vytvořených světoznámými tvůrci jako například „Batwheels”, „Bugs Bunny: Stavitelé”, „Pavouček Lucas”, „CoComelon” a mnoho, mnoho dalších!

Cartoonito nabízí předškolním dětem prostor stát se čímkoli budou chtít. Vyzdvihuje jedinečnost a originalitu a jako součást každodenního života zahrnuje respekt, empatii a inkluzi.

Bugs Bunny Builders

Od pondělí 24. dubna

Cartoonito představí nový seriál se známými postavičkami Bugs Bunny: Stavitelé, který  vychází ze seriálu Crazy Melodies. Najdete v něm svérázný charakter hlavních hrdinů, ztřeštěný humor a bláznivé vtípky, které od těchto oblíbených postaviček očekáváte – a to vše ve verzi pro děti předškolního věku! Bugs, Lola a ostatní členové týmu používají originální nářadí a speciální dopravní prostředky, aby jako tým vytvořili ty nejbláznivější stavby.

Králíci Bugs a Lola jsou vedoucími stavební party Looney Builders, kterou tvoří Daffy, Porky, Tweety a další známé tváře Looney animáků. Společně pomáhají svým spoluobčanům v Looneyburgu s bláznivými stavebními projekty. Ať už jde o stavbu nové vzrušující závodní dráhy, nebo o vytvoření zmrzlinového poháru z jiného světa, žádná práce není pro Looney Builders příliš velká nebo nereálá, když pracují jako tým a využívají své superlooneyovské nářadí a nadupaná vozidla.

Od pondělí do neděle v 16:00

Zdroj foto: CARTOON NETWORK

You may also like...