Atrium Flora přinese další ročník akce Den, kdy se mám ráda

V Atriu Flora proběhne 25. ledna od 12 do 18 hodin již pátý ročník akce Den, kdy se mám ráda, určené pro všechny ženy. Tento den na podporu ženského sebevědomí přinese bohatý program v podobě workshopů, poradenských koutků, nejrůznějších stánků, ale i dárků pro ženy. Akcí návštěvníky provede moderátorka Gábina Partyšová.

Již v sobotu 25. ledna čeká na všechny ženy od 12 do 18 hodin pestrý program v obchodním centru Atrium Flora v rámci události Den, kdy se mám ráda. Nechte se hýčkat od 70 odborníků a získejte nové znalosti na některém z 20 workshopů. Na všechny zúčastněné ženy bude čekat dohromady na 10 000 dárků. Tento již pátý ročník dne na podporu ženského sebevědomí bude opravdu nabitý pestrým programem, který potěší všechny návštěvnice. Součástí akce budou i tvůrčí koutky pořádané ve spolupráci s pořadem ČT 1 Všechno, co mám ráda.

Celým odpolednem vás bude provázet moderátorka Gábina Partyšová. Tvářemi akce jsou například úspěšná mentorka a koučka Janka Chudlíková či zakladatelka projektu Ženy s.r.o. Eva Čejková Vašková, která je zároveň moderátorkou pořadu Všechno, co mám ráda od ČT 1. Na pódiu vás čeká také vystoupení Martiny Pártlové s kapelou a známého muzikálového zpěváka Petra Macháčka.

Ke stále oblíbenější akci patří opravdu pestrý program, díky kterému si každá žena najde něco pro sebe. Bohatá nabídka zahrnuje rozmazlování od profesionálních stylistů, kteří vám rádi poradí v oblasti módy, od zkušených vizážistů, abyste se i vy mohla stát hvězdou, či od masérů a terapeutů, kteří vás zaslouženě uvolní a uleví vám od napětí i stresu. Spolu s odborníky na životní harmonii si budete moci vyzkoušet tai-či, jógu nebo relaxační cvičení, dietologové vám poradí, jak zredukovat váhu či zdravě pročistit vaše tělo, a spirituální múzy vás provedou duchovním světem mandal či osobní věštby. Těšit se můžete i na poradce z oblasti zdravého životního stylu, kteří vám spočítají vaše BMI a zodpovědí vaše otázky ohledně výživy a sportu. Kromě toho na vás čeká spousta dalších inspirativních profesionálů.

Přijďte se nechat hýčkat již 25. ledna od 12 hodin do Atria Flora. Bližší informace najdete na www.atrium-flora.cz a www.zenysro.cz nebo na facebookových stránkách obchodního centra Atrium Flora a události Den, kdy se mám ráda v Praze.

You may also like...