V nové kolekci ORSAY se probouzí jarní trendy

V nové kolekci ORSAY se probouzejí nové jarní trendy! V první řadě v kolekci jaro 2020 dominuje hra struktur – od lehkého šifónu, přes semiš a lesklý satén.

Ženské šaty ve všech oblíbených střizích oslní svou jednoduchostí a nadčasovostí. Fanynky klasiky se určitě zamilují do trenčkotu – v nenahraditelné béžové, tmavě modré nebo s drobnými čtverečky.

Řada „Nautical Attitude“ vyvolá vzpomínky na prázdniny díky trendům, které jsou inspirovány Francouzskou Riviérou. První teplé dny tohoto roku přímo lákají k výletu do přímořských letovisek. Mix barev marino určitě vnese do šatníku ten pravý letní vánek. Nová sezóna to je také návrat do minulosti.

Kolekce „Modern 70s“ oslavuje to, po čem touží nejedna milovnice módy. Paisley vzor, semiš a boho šaty vyvolají romantickou retro náladu.

Valentýnská atmosféra plná svůdnosti přináší květovaná kolekce „Be my Valentine“. A co pro běžný den? Samozřejmě džíny – klasika všech jarních outfitů. Jak je u tohoto ultra univerzálního materiálu zvykem, přichází v různých provedeních. Nebojíme se říct, že je z čeho vybírat!

Modrá halenka s parádním výstřihem, overal v sytě tmavě modré barvě nebo bílý kaftan a kalhoty – denim přináší tolik svobody! V kombinaci se semišovou bundou a moderními kovbojskými botami můžete bez obav začít rok 2020 plný módy.

Více naleznete na www.orsay.com.

You may also like...