Rimmel London představuje novou řasenku Wonder’Volume Thrill Seeker

Troufale šokující objem bez zatížení řas

Vyveď své řasy z klidu do vzrušení s efektem dechberoucího objemu! Představujeme novou řasenku Wonder’Volume Thrill Seeker od Rimmel London. Získej okamžitý šokující objem, který tě nadchne, a to bez zatížení řas.

Vytvoř si dechberoucí líčení očí, které překoná všechna tvá očekávání. Objev novou řasenku od Rimmelu s krémovým složením obohaceným o pečující pantenol, díky kterému budou tvé řasy pocitově hebčí, jemnější a pevnější. Dodej svým řasám odvážný objem a úžasnou délku, a to bez jakéhokoliv zatěžkávání. Řasenka Wonder’Volume Thrill Seeker nabízí intenzivní barvu i objem, díky čemuž dosáhneš s každou další vrstvou čím dál úchvatnějšího líčení. S tak odvážnými řasami můžeš žít opravdový život na hraně!

Budeš nadšená z ultra měkkého kartáčku značky Rimmel London, který zachytí každičkou řasu pro vytvoření vzrušujícího objemu od kořínků až ke konečkům. Hyper jemné štětinky kartáčku jsou k řasám šetrné a zajistí rychlou a snadnou aplikaci bez chyb. A neboj se – tahle dlouhotrvající řasenka je odolná vůči žmolkování a rozmazávání po celý den. Nemusíš vypadat jako panda! I tak ji ale před spaním snadno odlíčíš bez jakéhokoliv poškození řas.

Wonder’Volume Thrill Seeker Mascara jako vůbec první Rimmel řasenka v krabičce upoutá tvou pozornost svým stylem, který vzdává hold dědictví této značky. Krabička i lesklý obal řasenky jsou v divoce červené barvě, ozdobené obrysem vlajky Velké Británie, což dohromady vytváří působivě luxusní efekt. Na krabičce jsou navíc fotky před i po nanesení řasenky a obrázek kartáčku, což jednoduše ukáže, proč je tato řasenka jedinečným produktem. Třešničkou na dortu je legendární věta Rimmelu, kterou objevíš po otevření krabičky: ‘Live the London Look’.

Adrenalinový svět řasenky Wonder’Volume Thrill Seeker je ztvárněn v dynamické televizní reklamní kampani. Rimmel se poprvé spojil s talentovanými Gen Z TikTokery, včetně britské online hvězdy Olivii Neill, kterou proslavila její virální taneční a módní videa, a Yusur Al-Khalidi (A.K.A. asoothesizzler), která je oblíbenou pro svá zábavná taneční videa. Reklama, natočená u památek v ulicích Londýna, je tématizovaná do divoké červené a jedním z jejích ústředních
motivů je vlajka Velké Británie, což společně evokuje ikonický vzhled i dojem ze značky Rimmel. Neváhej a podívej se na ni!

Získej vzrušující líčení očí, po kterém toužíš. Užij si odvážný objem a zvýraznění řas, které nezatěžkává, s novou řasenkou Wonder’Volume Thrill Seeker od Rimmel London.

Live the London look.

ŘASENKA RIMMEL WONDER’VOLUME THRILL SEEKER MASCARA

První složení řasenky Rimmel, které je krémové a obohacené o pečující pantenol

Ultra měkký kartáček, který zachytí každičkou řasu pro dodání vzrušujícího objemu od kořínků až ke konečkům

Řasy okamžitě vypadají delší i silnější

Řasy jsou pocitově hebčí, jemnější a silnější bez jakéhokoliv zatěžkávání

Rychlá a jednoduchá aplikace bez žmolků

Odolná vůči rozmazání po celý den

První řasenka od Rimmelu prodávaná v krabičce

Odstíny: Extreme Black, Brown Black

Doporučená prodejní cena: 319 Kč / 12,49 EUR

Zdroj foto: RIMMEL

You may also like...