LUSH: Mikuláš je za rohem, tak darujte radost…

Malý dárek potěší každého a vždy. S cruelty-free a ekologickou variantou od Lush navíc nikdy nešlápnete vedle!

LUSH: Mikuláš je za rohem, tak darujte radost...

Co je malé, to je hezké! Od koupelového cukroví po roztomilé vánoční perníčky, v této kolekci najdete tipy na drobnosti do mikulášské punčochy.

A jestli někdo letos trochu zlobil, může dostat kousek uhlí – voňavého a třpytivého, které by chtěl najít pod stromečkem každý.

Mikuláš je za rohem, tak darujte radost

Lump of Coal

Koupelová bomba 170 Kč / kus

Tenhle kus uhlí rádi najdou pod stromečkem i ti, kdo byli celý rok hodní. Obdaří je lázní s hřejivou kořeněnou vůní spojení silic ze skořicové silice a šťavnatých brazilských pomerančů.

Mikuláš je za rohem, tak darujte radost

Candy Cane

Máslo na rty 250 Kč / kus

Náš kouzelný lektvar pro instantní hebkost, jemný lesk a žvýkačkově sladké rty. Hlavní ingrediencí je bio ricinový olej, získávaný od sítě pěstitelů z indické oblasti Kutch, který má antibakteriální vlastnosti a pomáhá zklidňovat popraskané rty.

Mikuláš je za rohem, tak darujte radost

Reindeer

Koupelová pěna 200 Kč / kus

Roztomilý vánoční sobík vám přináší bublinkovou lázeň se zjemňujícím práškem z mořské řasy puchratky a sladkou vůní s třešňovými tóny.

Mikuláš je za rohem, tak darujte radost

Snow Bear

Mýdlo 200 Kč / kus

Vezměte tohohle roztomilouše s pečujícím ovesným mlékem a vůní vanilky a mandlí, posaďte ho na umyvadlo a uvidíte, že umytí s ním nebudou moci odolat ani ty nejmenší tlapky.

Mikuláš je za rohem, tak darujte radost

Secret Santa

Dárek 500 Kč / kus

Duo svátečních koupelových produktů přímo z dílny vánočních skřítků Lush. Znovupoužitelná sladce-mátová pěna do koupele Candy Cane a pestrobarevná show bomby do koupele Magical Santa poskytnou skvělou relaxaci, abyste mohli přemýšlet nad tím, kdo je váš tajný Santa.

Mikuláš je za rohem, tak darujte radost

Jingle All The Way

Dárek 600 Kč / kus

Povznášející ovocné sprchové duo, které vám zlepší náladu tak, že z koupelny doslova vyskotačíte. Třaslavé sprchové želé vás zahrne neodolateně sladkou melounovou vůní a sprchový gel Happy Hippy z celoroční kolekce se spoustou povznášejících grapefruitů se postará, abyste si udrželi pozitivní vibrace po celý den.

Mikuláš je za rohem, tak darujte radost

Produkty jsou dostupné ve všech prodejnách, online a v Praze i na Wolt(u)!

Zdroj foto: LUSH

You may also like...