Odhalte tajemství přirozené krásy a nechte svou pokožku rozkvést

Každý z nás se chce cítit příjemně a svěže. Pokud toužíte po zářivé a přirozeně krásné pleti, kosmetická řada Eva Natura, inspirovaná čistou přírodou, by neměla chybět ve vaší denní péči. Dočkáte se tak odměny v podobě rozjasněné a svěží pokožky.

Odhalte tajemství přirozené krásy a nechte svou pokožku rozkvést

Hebké ruce na dosah

Vysoký podíl přírodních složek a celková inspirace přírodou dělá z kosmetiky Eva Natura skvělého společníka pro každý den. Šetrně se stará o vaše tělo a pleť a díky svému unikátnímu složení je až na několik výjimek vhodná i pro vegany. Vyzkoušejte třeba jemné krémy na ruce, které dokonale hydratují a vyhlazují pokožku. Jsou bohaté na vitamíny a další vyživující látky, a tak příjemně zklidňují namáhanou pokožku a zabraňují lámavosti nehtů.

Tekutá mýdla Eva Natura vás zahrnou pocitem čistoty a svěžesti z přírody. Zanechávají příjemnou vůni a pocit svěžesti i dlouho po použití a současně zvláčňují vaši pokožku.

Odhalte tajemství přirozené krásy a nechte svou pokožku rozkvést

Komplexní péče o vaše nohy

Zapomenout byste však neměli ani na pravidelnou péči o nohy. Hydratační balzámy na nohy řady Eva Natura výborně účinkují proti pocení, zjemňují a vyhlazují drsnou pokožku nebo regenerují popraskané paty. Vaše chodidla tak budou v báječné kondici, ať už je namáháte při cvičení, běhání nebo každodenním shonu. Dopřejte svým nohám tu správnou pohodu.

Odhalte tajemství přirozené krásy a nechte svou pokožku rozkvést

Dopřejte si zasloužený odpočinek

Po náročném dni není nic lepšího než pohoda s pěnou do koupele. Přípravky Eva Natura s minimálně 95 % přírodních složek vám zajistí dokonalý relax, ať už dáte přednost zklidňujícím účinkům lněného biokomplexu, oleje z levandule, tymiánu či eukalyptu, vůni jehličí nebo energizující perličkové koupeli s jantarem. Dopřejte si chvíli jen pro sebe a zároveň udělejte něco pro své zdraví.

Regeneraci celého těla pomáhají i koupelové soli. Eva Natura nabízí několik variant, které mají osvěžující i antistresové účinky. S přídavkem urey zjemňují a hydratují pleť, přičemž sůl s výtažky z vrby, ovesné slámy, vlaštovičníku, pelyňku a máty peprné skvěle uleví unaveným nohám, zregeneruje paty a celkově dodá chodidlům zdravý a upravený vzhled. To se obzvláště hodí před létem. Určitě nechcete vystavovat ztvrdlé a zrohovatělé paty v otevřené obuvi. Přitom je řešení jednoduché a vždy po ruce.

Odhalte tajemství přirozené krásy a nechte svou pokožku rozkvést

Probuďte smysly s Beauty Fruity

Touží-li vaše smysly po ovocných vůních a barvách, vyzkoušejte sprchové gely Beauty Fruity. Jejich podmanivé vůně červeného, modrého či žlutého ovoce nebo pomerančových plodů probudí vaši energii a náladu. S panthenolem a aloe vera jako klíčovými ingrediencemi bude vaše pokožka po každém sprchování vyživená, svěží a dokonale hydratovaná. Gel při kontaktu s vodou vytváří nadýchanou hustou pěnu, která jemně čistí celé tělo. Sprchování s Beauty Fruity promění vaši každodenní rutinu v osvěžující rituál. Nechte se hýčkat bohatou pěnou a podmanivými vůněmi. Dopřejte si chvíli pro sebe a užijte si pocit ovocné svěžesti.

Zdroj foto: Eva Natura

You may also like...