Sleva 40 % na letní kolekci v CINQUE Praha ve Slovanském domě

Letní sezóna pomalu končí, a to znamená jediné – je čas využít výhodné slevy na poslední módní kousky. Od 19. do 25. srpna se v prodejně CINQUE Praha ve Slovanském domě můžete těšit na jedinečnou nabídku. Během tohoto týdne máte možnost pořídit si stylové oblečení z letní kolekce s 40% slevou.

Sleva 40 % na letní kolekci v CINQUE Praha ve Slovanském domě

Pokud jste ještě nenavštívili tuto pobočku, nyní máte ideální příležitost oživit svůj šatník módními kousky italské značky, která si zakládá na kvalitě a bezstarostném italském životním stylu.

Sleva 40 % na letní kolekci v CINQUE Praha ve Slovanském domě

CINQUE – Italská elegance s vášní pro detail

Značka CINQUE byla založena v roce 1984 v malebném italském regionu Cinque Terre. Za jejím vznikem stojí dva přátelé, kteří měli vizi přinést světu módu, jež by byla nejen stylová, ale také plná života a italské vášeň. Tato myšlenka se stala základem filozofie značky, která se dodnes promítá do každé nové kolekce. CINQUE se pyšní svou neformálností a emocionálním přístupem k módě, který je podtržený důrazem na detail a vysokou kvalitou materiálů.

Letní kolekce plná italského šarmu

Aktuální letní kolekce CINQUE Praha nabízí pestrou škálu oblečení, které zaujme každého milovníka módy. Od lehkých letních šatů, které jsou ideální pro horké dny, až po elegantní košile a ležérní kalhoty, které se hodí jak do kanceláře, tak na večerní posezení s přáteli. Každý kousek v této kolekci nese známku italského stylu – vášeň pro módu, detailní zpracování a kvalitu materiálů. Nyní máte jedinečnou šanci pořídit si tyto stylové kousky s 40% slevou a doplnit tak svůj šatník o pravou italskou eleganci.

Proč navštívit CINQUE Praha ve Slovanském domě

Slovanský dům v centru Prahy je ideálním místem pro nákupy a odpočinek. V historickém prostředí této budovy naleznete nejen luxusní obchody, ale také restaurace, kavárny i kino, kde si můžete odpočinout po nákupech.

Prodejna CINQUE Praha je zde situována na strategickém místě, které umožňuje snadný přístup všem návštěvníkům. Přátelský personál vám rád poradí s výběrem a pomůže najít ty nejlepší kousky, které budou odpovídat vašemu osobnímu stylu.

Nepropásněte slevu 40 % v CINQUE Praha

Pokud chcete využít tuto jedinečnou nabídku, neváhejte a vydejte se do CINQUE Praha ve Slovanském domě mezi 19. a 25. srpnem. Tato sleva 40 % na letní kolekci vám umožní pořídit si kvalitní italskou módu za výhodné ceny. Ať už hledáte nový outfit do práce, na volný čas nebo speciální události, kolekce CINQUE vás jistě nadchne. Navštivte nás a objevte módu, která kombinuje italský šarm s precizním zpracováním.

Nechte se inspirovat a doplňte si šatník

Nechte se inspirovat italskou módou a přineste do svého šatníku kousek slunné Itálie. CINQUE Praha vám nyní nabízí slevu 40 % na letní kolekci, která je plná stylových a kvalitních kousků. Tato nabídka platí pouze od 19. do 25. srpna, tak neváhejte a využijte této skvělé příležitosti. Navštivte CINQUE Praha ve Slovanském domě a objevte módu, která vám dodá sebevědomí a styl.

CINQUE Praha (Slovanský dům)

Na Příkopě 22

Praha 1, 110 00

Tel.: +420 221 451 247

https://www.cinque.de/

https://www.instagram.com/cinque_praha

Otevírací doba:

Pondělí – Sobota: 10:00 – 20:00 hodin.

Neděle: 11:00 – 18:00 hodin.

Zdroj foto: CINQUE PRAHA

You may also like...