Soutěž o čokoládové tyčinky Kofila

Čtyři z vás můžou vyhrát balíček čokoládových tyčinek Kofila.

Toužíte po nových zážitcích, nečekaných situacích, zkrátka po jakémkoliv zpestření každodennosti? S tyčinkou Kofila ho dostanete. Originální spojení jemné kávové náplně a mléčné čokolády udělá z obyčejného dne den krásný a nezapomenutelný. Podívejte se i vy na věci z nového úhlu a hledejte originální spojení všude kolem sebe. Najít nevšednost v těch nejvšednějších chvílích, to dokáže pouze Kofila.

Soutěžní otázka:

Kolik je aktuálně druhů tyčinky Kofila?


a) 2 druhy

b) 4 druhy

c) 6 druhů

Nápovědu a další informace naleznete na www.kofila.cz

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: CELEBRITYHOUSE – Kofila. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 50, 100, 150 a 200, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 6.5. – 12.5. 2019

Originální kávová chuť a obrázek mouřenína na typicky žlutém obalu nás provází celé generace. KOFILA spatřila světlo světa poprvé v roce 1923 a dodnes jejímu mystickému kouzlu a tradiční chuti podléhají tisíce lidí v České republice a na Slovensku.

Specifická kombinace kávy a čokolády láká k ochutnání a zaručuje opravdu vytříbený chuťový zážitek, probouzí smysly a nechává prostor pro inspiraci. Vychutnejte si ji, kdykoliv potřebujete povzbudit nebo se naopak na chvíli zastavit. Stejně jako s šálkem poctivé kávy.

Více na www.kofila.cz.

VIDEO:

You may also like...