Soutěž o luxusní čokolády RUDOLF BRAUN 1899

Tři z vás mají možnost vyhrát Valentýnský balíček luxusní čokolády RUDOLF BRAUN 1899.

Vyhrajte balíček belgické čokolády RUDOLF BRAUN 1899. Pro milovníky kvalitní mléčné i hořké čokolády jsme vytvořili lahodnou recepturu, abyste si mohli co nejvíce užít chuť kvalitní čokolády bez přidaných přísad. Už při rozbalení ucítíte vůni, která si Vás okamžitě získá a kterou nelze nahradit žádnou chemií. Dobrou chuť!

Balíček obsahuje PREMIUM BOX TRUFFLES WHITE a tabulkové čokolády RUDOLF BRAUN 1899.

PREMIUM BOX TRUFFLES WHITE je dárkové balení čokoládových lanýžů aneb všechny pohromadě! A ještě něco navíc…

Extra jemnou čokoládu s karamelem kombinuje Rudolf Braun ještě s jakou ingrediencí??

a) s vanilkou

b) se solí

c) s mákem

Nápovědu naleznete na webu www.chocolandia.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: CELEBRITYHOUSE – Luxusní čokolády RUDOLF BRAUN 1899. Ze všech došlých e-mailů vyhrává správná odpověď: 200, 300 a 400, tyto e-maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 10.2. – 17.2. 2021.

Luxusní čokolády RUDOLF BRAUN 1899

Belgické čokolády RUDOLF BRAUN 1899. Pro milovníky kvalitní mléčné i hořké čokolády jsme vytvořili lahodnou recepturu, abyste si mohli co nejvíce užít chuť kvalitní čokolády bez přidaných přísad. Už při rozbalení ucítíte vůni, která si Vás okamžitě získá a kterou nelze nahradit žádnou chemií. Dobrou chuť!

PREMIUM BOX TRUFFLES WHITE je dárkové balení čokoládových lanýžů aneb všechny pohromadě! A ještě něco navíc…

Nemůžete se rozhodnout jakou příchuť čokoládových lanýžů byste jsi přáli? To vůbec nevadí. Vytvořili jsme pro Vás dárkové balení, ve kterém na Vás čeká 6 příchutí čokoládových lanýžů! Vaše chuťové pohárky potěší extra tmavé kakao, lískové oříšky, káva Latte Macchiato, šampaňské, a navíc i karamel a lesní ovoce!

www.chocolandia.cz

You may also like...