Velikonoce se nezadržitelně blíží: Oslavte je s nejjemnější čokoládou Milka

Svátky jara, Velikonoce, se nezadržitelně blíží! Milka si zase připravila tu nejjemnější čokoládovou nadílku.

Tak neváhejte a pořiďte vašim nejmenším i nejbližším to nejlepší…

Při barvení vajíček, navštívil mě zajíček

Zajíček se tradičně považuje za symbol Velikonoc a jeho původ najdeme v mnoha mytologiích. Přináší dětem sladkou nadílku a Velikonoce si bez něj už neumíme ani představit. Milka zajíček z té nejjemnější mléčné alpské čokolády je skvělým překvapením při vajíčkobraní nebo jako odměna pro koledníky.

Milka Bunny k dostání v 45g balení. Cena 29,90 Kč.

Malovaná nebo čokoládová?

Vajíčka jsou hlavním symbolem Velikonoc, odměnou pro koledníky i krásnou jarní dekorací. Mimo to si s nimi můžete užít zábavné vajíčkobraní. Originální Milka Funny Egg z té nejjemnější mléčné čokolády s motivy Velikonoc potěší každého. Navíc jsou plněná křupavými čokoládovými bonbonky, které zaručeně překvapí!

Milka Funny Egg k dostání v 50g balení. Cena 39,90 Kč.

Vyšlehal mě maličko, dostal za to vajíčko

Kdo by nechtěl rozlousknout čokoládovou skořápku a uvnitř najít tu nejlahodnější krémovou pěnu? 4 plněná vajíčka Milka Egg´n´Spoon jsou z té nejjemnější čokolády z alpského mléka jsou tedy jasnou volbou. Pro milovníky oblíbených sušenek také s kousky Oreo. Vajíčka zaujmou nejen svým zábavným obalem, ale hlavně svou lahodnou chutí!

Milka Egg´n´Spoon Milk a Egg´n´spoon Oreo k dostání za 104,90 Kč.

Plyšová koleda

Velikonoční svátky symbolizují konec zimy a očekávaný příchod jara. Udělejte si letošní příchod jara ještě veselejší s roztomilými Milka Plushes. Kolekce tří plyšových zvířátek s bohatou nadílkou plnou té nejjemnější alpské čokolády potěší nejen každého koledníka. Představují také bohatou nadílku, kterou můžete zapojit do vašeho vajíčkobraní a užít si tak moment překvapení, kdy dárkové balení vykouzlí vašim nejbližším krásný úsměv na tváři.

Milka Plushes k dostání za 199,90 Kč.

Nejjemnější vajíčkobraní

Velikonoční svátky jsou spojené s nejrůznějšími tradicemi. V každé rodině se dodržují jiné. Někteří si na tradice potrpí více, druzí méně. Zkuste si letos zahrát vajíčkobraní, které v dnešní době nabírá stále více na popularitě. Je to jednoduché! Schovejte dobroty různě po zahradě a vyšlete ty nejmenší pro jejich hledání. Uvidíte, že se u této zábavy pobaví celá rodina. Zapojte do hledání i kolekci Milka Egg Hunt, která jsou plná barevných čokoládových vajíček z oblíbené nejjemnější čokolády z pravého alpského mléka. Už víte, kam je letos zajíček schová?

Doporučená cena Egg Hunt Košíček je 179,90 Kč

Více informací o dalších produktech na www.milka.cz.

Zdroj foto a video: Milka

You may also like...