Sezóna slunečních brýlí nekončí – lákavé podzimní trendy najdete v optikách Fielmann

Dny se krátí, doplněk v podobě slunečních brýlí však neodkládejte. Kromě ochrany zraku poslouží i jako módní třešnička na dortu každého outfitu.

I když je slunečního svitu je sice stále méně, ochrana očí zůstává důležitým tématem. Na podzim je totiž slunce na nebi níže, jeho paprsky tak mohou zasáhnout oči ještě citelněji než v létě. Sluneční brýle navíc ochrání oči také před silným větrem a drobnými poletujícími nečistotami. Stačí vybrat světlejší tónování skel, a můžete brýle nosit dál.

A je tu ještě jeden důvod, proč by byla škoda se slunečních brýlí zbavit. Vyberete-li je správně, dokonale podtrhnou vaši osobnost i módní styl. Kolekce Fielmann přinášejí hřejivé barvy spadaného listí, originální tvary a propracované detaily. Nezáleží na tom, zda patříte k milovníkům oblíbeného retra, nesmrtelné klasiky, nebo svěžího moderního stylu, u Fielmanna si určitě vyberete.

S rozhodováním vám pomůže tým školených profesionálů, kteří vám doporučí obroučky vhodné přesně pro váš styl i tvar obličeje. Samozřejmostí je individuální péče, prvotřídní servis a férová cena. 

Více informací na www.fielmann.cz.

Zdroj foto: Optika Fielmann

You may also like...