Lush slaví 20 let v ČR!

Oslava 20 let Lush ČR… aneb Narozky má Lush, ale obdarovává Vás! 

Dne 21. července 2003  se v Kaprově ulici na pražském Starém Městě otevřel první obchod Lush v České republice. Od té doby Lush ušel pěkný kus cesty.

K příležitosti dvacátých narozenin to chce s Vámi pořádně oslavit! A jak? Čtěte dále…

Exkluzivní limitka

Jako první host oslav dorazí 14. července limitovaná koupelová bomba vytvořená speciálně k této příležitosti.

Exkluzivní limitovaný koupelový klenot, vytvořený speciálně k příležitosti 20. narozenin Lush Česká republika a ozdobený slavnostním třpytem bez obsahu plastu. Bomba Koupel nad zlato je inspirována našimi milovanými českými pohádkami a korunovačními klenoty. Dopřejte si královskou koupel s pohádkově karamelovou vůní, kterou znáte z oblíbené vánoční řady Yog Nog. 

K dostání v kamenných prodejnách, e-shopu a na Woltu od 14. července 2023.

Koupel nad zlato

Koupelová bomba

250 Kč

Narozeninový víkend s „dobročinným kelímkem“

Od pátku 21. do neděle 23. července bude Lush pořádat Charity Pot Event na podporu Kuchařek bez domova (Jako doma – Homelike o.p.s.). (Při Charity Pot Eventech 100% výtěžku z prodeje všech variant krémů Charity Pot na všech prodejnách a e-shopu putuje na podporu konkrétní organizace, kterou hostí.)

Zástupci*kyně Kuchařek bez domova budou během víkendu na prodejně Lush Chodov, kde se s nimi můžete seznámit a popovídat si o jejich činnosti.  

V sobotu a neděli (vždy od 14.00 do 18.00) se budete moci na všech prodejnách zúčastnit speciální Lush Party Experience s workshopem výroby koupelových bomb a party aktivitami – běžně vstup na Party Experience stojí 300 Kč a Lush se rozhodl, že při této výjimečné příležitosti se můžete zúčastnit za zvýhodněnou cenu jen výměnou za zakoupení tuhého krému Charity Pot Coin (3x Charity Pot Coin – kus 50 Kč = vstup 1 osoba) nebo jiné z variant krému Charity Pot – a výtěžek poputuje rovněž na Kuchařky bez domova.

Lush rozdává dárečky

Dárek k nákupu nad 800 Kč

Když se slaví takové jubileum, sluší se obstarat i dárečky! Proto o Lush narozeninovém víkendu (od pátku 21. 7. o neděle 23. 7.) bude rozdávat Lush malé překvapení ke každému nákupu nad 800 Kč. U pokladny si při nákupu vylosujete svůj produkt z tajemné krabice a zákazníkům*cím e-shopu pak dáreček k objednávkám (vytvořeným za toto období a v hodnotě nad 800 Kč) vylosuje Lush.

Představení novinky: poštovné zdarma k nákupu nad 1000 Kč

A aby toho nebylo málo a nikomu nebylo líto, že se nemůže oslav zúčastnit osobně, během období slavení pro zákazníky*ice e-shopu Lush sníží  částku potřebnou pro dosažení dopravy zdarma na 1 000 Kč – jen po omezenou dobu, tak neotálejte!

K dostání v kamenných prodejnách, e-shopu a na Woltu od 14. července 2023.

Zdroj foto: LUSH

You may also like...