Pračky a sušičky Hisense pro nejrůznější životní scénáře

Nové pračky a sušičky Hisense z řady „5 S“ jsou tu pro ty, kdo hledají inovativní technologie, flexibilní užívání při nejrůznějších životních scénářích a dokonalou hygienu. Pokročilé spotřebiče s konektivitou komunikují nejen s uživateli, ale i mezi sebou navzájem.

Pračky a sušičky Hisense pro nejrůznější životní scénáře

Pračky jsou vybavené unikátním automatickým dávkováním pracího prostředku na běžný měsíční provoz i parními funkcemi, sušičky citlivými senzory a funkcemi pro optimální výsledky přesně podle aktuální várky i ochranou proti zmačkání a zamotání prádla. Designově zdařilé spotřebiče jde ovládat i na dálku přes aplikaci ConnectLife, která poskytuje mj. také tipy a další funkcionality nad rámec těch na ovládacím panelu, včetně sladění programu pračky a sušičky. Umožňuje také optimalizovat spotřebu energie.

Pračky a sušičky Hisense pro nejrůznější životní scénáře

Pračky Hisense WF5S nabízejí opravdu hodně, ale přitom reagují na potřeby současného životního stylu. Především jsou to výhody, které přináší konektivita, dále automatické i speciální programy včetně sportovních a ultrakrátkých nebo parní funkce pro eliminaci bakterií a alergenů nebo rychlé osvěžení suchého prádla. Jsou však unikátní možností automatického dávkování pracího prostředku i aviváže – do příslušné zásuvky stačí nalít gel a změkčovací prostředek až na 24 pracích dávek – pračka si následně na základě vyhodnocení senzory automaticky „vezme“ přesně tolik, kolik je potřeba pro optimální výsledek. Nezanedbatelná je i mimořádná účinnost – patří do nejlepší třídy A, a tak bude jejich provoz ohleduplný k vaší peněžence i přírodě. Díky invertorovému motoru jsou také tiché – i během odstřeďování patří svou hlučností do třídy A. Ovládají se i na dálku přes aplikaci ConnectLife.

Pračky a sušičky Hisense pro nejrůznější životní scénáře

Sušičky Hisense DH5S vynikají velkou kapacitou a senzorickými funkcemi, které uzpůsobí dobu sušení dané várce, aby sušička běžela jen tak dlouho, jak je nezbytně nutné. Šetří tak nejen vaši peněženku, ale i prádlo, které se zbytečně nepřesuší. Když budete spěchat, dokáže vysušit například tři košile nebo podobné množství prádla už za 30 minut. Naopak pro extra hygienu a odstranění alergenů je k dispozici i sterilizační program, který pomocí vysoké teploty odstraní až 99,9 % bakterií, například e-coli nebo stafylokoky. Výsledek zlepšuje i funkce proti zamotání a zmačkání prádla. Žmolky spolehlivě zachytává pětivrstvý filtrační systém s hustým sítkem se 120 oky – chrání nejen prádlo, ale i kondenzátor sušičky. Dají se ovládat i na dálku přes aplikaci ConnectLife, nastavení sušičky se automaticky sladí podle pracího cyklu.

Pračky a sušičky Hisense pro nejrůznější životní scénáře

Při umístění pračky a sušičky na sebe jde využít šikovný mezikus ze stejné řady Hisense 5S s výsuvnou poličkou, který sestavu bezpečně ukotví a poskytne ergonomicky umístěnou plochu například pro skládání suchého prádla.

Více informací: cz.hisense.com, global.hisense.com

Sense For Technology

Zdroj foto: HISENSE

You may also like...