Na Příkopech ve Slovanském domě se konala premiéra nové české komedie Prázdniny s Broučkem

Prázdninová atmosféra na dosah… Nová čeká komedie Jiřího Matouška Prázdniny s Broučkem má za sebou premiéru na Pražských Příkopech.

Ta se konala na Příkopech ve Slovanském domě. Známe osobnosti vzaly kinosály CINEMA CITY Slovanský dům útokem. Na slavnostní premiéru dorazili kromě samotných aktérů filmu Báry Polákové, Markéty Děrgelové, Lukáše Příkazkého, Pavla Nového, i další tváře českého šoubyznysu.

Vzhledem ke svému žánru láká film Prázdniny s Broučkem diváky dobré zábavy všech věkových kategorií. Na premiéru dorazilo hlavní herecké obsazení stylově; přijeli před Slovanský dům červeným veteránem, kterému se říká Brouček. Legendární obytňák z roku 1972 řídil herec Lukáš Příkazký, který všechny přítomné překvapil zbrusu novým účesem. Obarvil si vlasy kvůli nové roli. Herec si v červeném karavanu dovezl na premiéru celou svojí filmovou rodinu – Báru Polákovou a děti Barboru Dragounovou a Františka Sládka. Hvězda večera, herečka a zpěvačka Bára Poláková, kromě hlavní role nazpívala i ústřední singl „Léto s tebou“.

Událost si nenechala ujít ani známá herečka Markéta Děrgelová, která si užila chvíli, kdy nemusí plnit mateřské povinnosti. Dorazil také herec Pavel Nový, pověstný svým šarmem a humorem a režisér Jiří Matoušek se pochlubil svou krásnou snoubenkou. Mezi dalšími hvězdnými hosty byl Martin Sobotka, Martina Helis, Kamila Nývltová, Martin Schreiner i vítězové reality show Majka a Chris.

Film Prázdniny s Broučkem bude k vidění od 18. dubna v CINEMA CITY Slovanský dům, Na Příkopě, nebo v kině LUCERNA ve Vodičkově ulici.

Zdroj foto a video: Bonton Film

You may also like...